Momondo: nu med guidebøger

3. juli 2012

Rejsesøgemaskinen Momondo, som er kendt for at leve på nettet, udgiver nu også trykte guidebøger. Det skriver Ekstra Bladet.dk.

Ideen til rejsebøger startede, da sitets redaktionelle team faldt over en guidebog til Paris, der var skrevet af den danske journalist Louise Sandager.

Ifølge partner i Momondo, Martin Lumbye, strålede guidebogen til Paris af personlighed og anbefalede alle de steder, som man normalt ikke anbefaler i andre guidebøger. Samtidig var den på mange måder lokal og fuld af kærlighed til byen.

Derfor kontaktede Momondo Louise Sandager for at høre, om hun var interesseret i at skrive en guidebog om Paris for Momondo. Det har siden resulteret i sekst guidebøger under navnet "Min by", der ifølge Martin Lumbye både har en personlig og emotionel tone. Bøgerne er blevet til i samarbejde med seks danske journalister og fotografer, som fører dig rundt i Berlin, Rom, New York, London, Paris og Prag.

Ingen planer om at tjene penge

Hos Momondo har man ingen planer om at tjene penge på guidebøgerne, hvorfor man ofte kan købe dem for ca. 60 kr. hos boghandlere og hos Dansk Supermarked. Martin Lumbye fortæller i et interview med Ekstra Bladet, at de ikke ser bøgerne som et forretningsområde, men at de derimod skal være med til at definere, hvad det er, man gerne vil med Momondo. Nemlig at gøre det nemt at planlægge sin næste rejse og få mindeværdige oplevelser.

Tilbage til oversigtenModtag nyhedsbrev og gratis guide

Få både en gratis guide samt spændende indlæg og cases leveret direkte til din indbakke.