Axel til kamp mod miljømyterne

8. november 2011

Tryksager bliver ofte beskyldt for at være miljøsvineri og spild af ressourcer. Det har resulteret i en række myter, som har bidt sig godt fast i den danske befolkning.

Men nu vil Axel Skovmand tage kampen op og forsøge at forklare, hvad der er myte, og hvad der er fakta i forhold til tryk og miljø. Axel er hovedpersonen i Den Grafiske Branches nye tegnefilm om tryksager og miljø. Tegnefilmen er et led i den igangværende tryksagskampagne, hvor der det næste stykke tid kommer til at være ekstra fokus på miljødelen.

Axel også på Facebook

Ud over at optræde i en miljøtegnefilm, kan man også møde Axel på Facebook, hvor han har fået sin egen profil. Her kan man stille miljørelaterede spørgsmål, som han vil svare og kommentere på.

 

Besøg Axel på Facebook

 

Tilbage til oversigtenJan Eskildsen
Dejligt at se et let forståetligt modspil til de mange myter. Nu kan man håbe, at de mange uvidende journalister efterhånden lærer, hvordan tingene hænger sammen.
Jesper Eistrup
God idé, men stor opgave at få den frelste venstrefløj til at forstå budskabet. Det bliver nok ikke let når det kommer fra industrien selv. Der mangler dokumentation fra en uafhængig troværdig partner til at verificere påstandene.
Den Grafiske Branche - Martin Alrø
Tak for jeres kommentarer. Ja, det er en svær opgave at løfte, men faktisk er alt i filmen baseret på dokumentation fra uvildige kilder som fx FN's organisation for landbrug og skovdrift FOA.

Modtag nyhedsbrev og gratis guide

Få både en gratis guide samt spændende indlæg og cases leveret direkte til din indbakke.