Kan man trykke på andet end papir?

26. juni 2012

Svaret er ja, og det blev demonstreret af Den Grafiske Branche på Markedsføringskonferencen den 12. juni 2012 i DGI-byen.

Med en kreativ og spektakulær stand var Den Grafiske Branche mødt op på konferencen for at vise, at tryk ikke kun er noget, man gør på papir.

På standen kunne de godt 250 kommunikations- og marketingdeltagere på konferencen opleve og se konkrete eksempler på tryk på andre materialer end papir.

Der var bl.a. trykt på træ, gummi, lydisolering, vinyl og stof. Derudover var hele standen placeret på et kvadratisk plastikgulv trykt i den karakteristiske grønne farve, der indgår i tryksagskampagnen samt kampagnelogoet.

Få taget et billede og find Holger

Deltagerne kunne også blive fotograferet til en plakat, som efterfølgende blev trykt og sendt hjem til dem. Plakaten viste et billede af et publikum på et stadium.

Et af hovederne på publikummet blev byttet ud med deltagerens eget, og så kunne man ellers i bedste "find Holger"-stil lede efter sig selv på plakaten.

Tryk gjorde sig bemærket

Selv om temaet for konferencen, som blev afholdt af Huset Markedsføring og Teknologisk Institut, var digitale medier, mobilmarketing og sociale medier, gjorde Den Grafiske Branche sig bemærket på dagen.

Et pænt antal deltagere stillede op til foto, og de vil i løbet af de kommende uger modtage deres plakat.

Samtidigt blev standen besøgt af mange nysgerrige deltagere, som stillede spørgsmål og mærkede de forskellige materialer.

Tilbage til oversigtenModtag nyhedsbrev og gratis guide

Få både en gratis guide samt spændende indlæg og cases leveret direkte til din indbakke.

Upload dine tryksager