Nye muligheder med fysiske bøger

10. juli 2013

Man oplever i stigende grad bevægelsen fra analoge til digitale produkter. Men på trods af bekvemmeligheden ved e-bøger er der stadig stor efterspørgsel på fysiske bøger og de taktile oplevelser, de byder. Derfor er 'Booke' blevet udviklet.

Booke er en smartphone app, som hjælper med at gemme og dele alle de vigtigste øjeblikke af dine læseoplevelser. Holdet bag Booke udnytter en stor database af skønlitteratur og faglitteratur, der allerede er overført til digitale formater. Når du læser en fysisk bog, kan du tage et billede af forsiden, eller skrive ISBN koden ind i app'en, så kan man enten skrive eller diktere kommandoer, som f.eks. at søge begreber, kopiere og gemme afsnit til senere eller tage notater på specifikke sider. Man kan også dele aktiviteter med venner, så de også kan læse bogen med dine personlige fodnoter.

For at bruge app'en, skal du blot følge fire hurtige trin:

1)    Installere Booke app til din smartphone

2)    Find din bog frem

3)    Skriv ISBN nummer ind, eller tag et billede af forsiden

4)    Nu følger din smartphone din læsning, og udfører dine kommandoer.

Booke donerer halvdelen af overskuddet fra hver bog, der tilføjes, til organisationer, hvis formål er at beskytte miljøet, navnlig ved genbrug, affald og genanvendelse.

 

Følg med på LinkedIn

 

Tilbage til oversigtenModtag nyhedsbrev og gratis guide

Få både en gratis guide samt spændende indlæg og cases leveret direkte til din indbakke.