Augmented Reality

Augmented Reality er et begreb, der bruges om en teknologi, som kan integrere virkelige billeder med digitalt manipulerede universer. Det kan også ske i samspil med trykte medier

Det giver en helt ny mulighed for brugerinteraktion med potentielle kunder, da de nu aktivt kan tage del i en reklame. Se et par eksempler på Augmented Reality:

Som du kan se på videoerne, så kan Augmented Reality bruges i forskellige sammenhænge - både i forhold til almindelige trykte reklamer, emballage og meget mere. 


Augmented Reality som app

Augmented reality kan være en dyr fornøjelse i mange sammenhænge, da det kan kræve meget programmørarbejde, men nogen forstår også at udnytte det på en unik måde. På mange måder er Augmented Reality QR-kodens futuristiske fætter, der giver nogle helt specielle muligheder markedsføringsmæssigt på grund af sin WOW-effekt.

Man kan vælge få udviklet app'en eller bruge et software development kit. Den danske virksomhed Intertisement kan hjælpe virksomheder med at udvikle AR løsninger, samt interaktive reklamer og installationer til de individuelle behov. Alternativt kan man også bruge programmet Layar hvor man kan arbejde med det selv. Her kan man oploade en pdf fil, hvor man kan bestemme hvad som skal være levende og får så efterfølgende en app.

Samspil mellem Augmented Reality og tryksager

Som vist ovenfor er der masser af muligheder for at bruge tryksager som udgangspunkt til at lave innovative reklamer med Augmented Reality.

Augmented Reality er en oplagt mulighed, hvis budgettet er til at lave noget anderledes, der fanger kundernes øje, og integrationen med print er ikke bare en god ting - det er næsten en nødvendighed for at få et afkast på det i mange tilfælde, da Augmented Reality lige netop har brug for at interagere med elementer fra virkeligheden, som det så kan gøre mere interessant og levende.   

 

 

Tilbage til oversigten

Modtag nyhedsbrev og gratis guide

Få en gratis guide samt gode idéer og inspiration til brug af medier - både de trykte og elektroniske.

Eksempel på AR

Augmented Reality

RSS