Sociale medier

Søg i Sociale medierSociale medier

Sociale medier er online tjenester, hvis primære kendetegn er, at størstedelen af indholdet bliver skabt af brugerne via profilsider, uploads af billeder og videoer samt skriftlig interaktion.

 
Læs mere
 
 

Pinterest

Pinterest er et af de hurtigst voksende sociale medier de seneste år, og siden tjenesten blev lanceret i 2010, har den fået 25 millioner brugere.

 
Læs mere
 
 

Instagram

Instagram er en gratis mobilapplikation, der gør det muligt at tage billeder og videoer med sin smartphone og dele dem via hashtags med brugere af Instagram eller på andre sociale platforme som fx Facebook og Twitter.

 
Læs mere
 
 

Facebook

Facebook har i løbet af de sidste par år suverænt placeret sig som det mest dominerende sociale netværk, og der er på nuværende tidspunkt over 1 mia. Facebook-profiler på verdensplan.

 

 
Læs mere
 
 

YouTube

YouTube er en tjeneste, hvor du kan uploade videoer, som du selv har optaget, eller se og kommentere på andre menneskers videoer.

 
Læs mere
 
 

Linkedin

LinkedIn betragtes af mange som den professionelle pendant til Facebook. Det sociale netværk har ikke så meget social interaktion og hyggesnak, som vi ser det på andre tjenester, der kan kategoriseres som sociale medier.

 
Læs mere
 
 

Twitter

Twitter er et socialt netværk, der har valgt en minimalistisk løsning. Derfor bliver Twitter i høj grad brugt til kortere kommentarer, og i mange tilfælde tweeter brugerne links til mere uddybende materiale på nettet.

 
Læs mere
 
 

Blogs

Blog er en sammentrækning af weblog, der betegner en webside, hvor ejeren kommer med løbende opdateringer om et tema.

 
Læs mere
 
 

Trustpilot

Trustpilot er en tjeneste, der giver dens brugere mulighed for at anmelde websider. Oprindeligt var sidens fokus på webshops, men brugerne har valgt også at anmelde en lang række andre sidetyper lige fra skat.dk til obskure fora, og der er også eksempler på, at virksomheder og institutioner, der slet ikke har en online service, alligevel bliver anmeldt.

 
Læs mere
 
 

Viral marketing

Viral markedsføring er kendetegnet ved, at kampagner målrettet forsøger at påvirke folk til at dele et budskab med deres sociale netværk, så det får en smittende effekt (deraf navnet viral).

 
Læs mere
 

Modtag nyhedsbrev og gratis guide

Få både en gratis guide samt spændende undersøgelser om vores brug af medier - både de trykte og elektroniske.

RSS